Om Ephie Studio

Mit navn er Stephanie Franck, og jeg er kunstneren og indehaveren bag Ephie Studio. Jeg bor i det nordsjællandske tæt på skov og strand. Jeg elsker summen fra storbyen, men jeg trives bedst et stenkast fra naturen. 

Det at tegne har altid været mit frirum. Der hvor jeg var i flow, og hvor jeg altid hørte hjemme. Da min niece kom til verden i 2017, blev det starten på et tegneeventyr, hvor motiverne blev rettet mere og mere mod børneværelset. Da min søn og nevø kom til verden i 2020, blev inspirationen kun større.

Velkommen til

Drømmen om at starte et tegneunivers har været længe undervejs. Og nu er vi her  – her hvor tiden og drømmene endelig kan mødes. 

Plakaterne fra Ephie Studio er skabt med stor passion og med inspiration fra naturen, de smukke øjeblikke og de fine relationer i livet.
Plakaterne er smukke kvalitets kunstprint af de originale håndtegnede motiver. Der er lagt meget kreativitet og sjæl i hver enkel tegning, hvilket giver plakaterne fra Ephie Studio deres helt eget særlige udtryk samt genkendelige signatur streg. 

Hvad enten du søger fine plakater til børneværelset eller til boligens yderligere rum, håber jeg, de vil bringe glæde. 
I hjemmet skabes minder, og jeg er yderst taknemmelig for, at mine tegninger må være til stede i baggrunden for disse. 

Tak fordi du er her. 

Kærligst 

Stephanie Franck, Ephie Studio